OCIJENI
popust 20%

FIDIFARM PROMOCIJA I MJERENJE VITAMINSKOG STATUSA

Akcija je završila

0 pregleda/dan | Objavljeno: 25.04.2012. 10:16

Uz svakodnevno savjetovanje o vitaminsko-mineralnim dodacima prehrani, nudimo vam i besplatno određivanje vitaminsko-mineralnog statusa koje će se održati u našoj ljekarni Lipa na Malešnici 26.04.2012. od 13-19 sati.

Za vrijeme promocije možete ostavriti i posebnu pogodnost - 20% popusta na cijelokupni Dietpharm asortiman, te poklon iznenađenja za svakog kupca pri kupnji bilo koja dva proizvoda iz palete Dietpharm proizvoda za očuvanje i poboljšanje zdravlja.

Mjerenje obuhvaća savjetovanje uz prisutnost stručnjaka iz Dietpharma te individualno savjetovanje o proizvodima/lijekovima iz Dietpharm palete proizvoda, kao i Fidifarm bezrecetpnih lijekova, preporučenom načinu primjene, mogućim nuspojavama te interakcijama s Vašom postojećom terapijom.

Zasniva se na neinvazivnoj, potpuno bezbolnoj i sigurnoj metodi, a provodi se pomoću uređaja Orgavit. Tom se metodom individualno određuje status vitamina, minerala, antioksidansa i omega masnih kiselina mjerenjem elekrtičkog otpora akupunkturnih točaka, koje se nalaze u području lica, vrata i trbuha, a mjeriti se mogu i djeca. Na temelju nalaza i razgovora određuje se ciljano uzimanje dodataka prehrani da bi se vratila ravnoteža vitamin i minerala u organizmu u cilju općeg poboljšanja zdravlja.

Svoj termin rezervirajte na 01/ 3730 171.

ljekarne-lipa.hr/

Akcija je završila

Postavite pitanje / Zatražite ponudu

Odgovaramo u roku 24h

MojKvart.hr se obavezuje pružati zaštitu osobnih podataka korisnika u skladu sa Zakonom. Za više informacije kliknite Privatnost korisnika. Za nastavak označite kvačicom Privolu za korištenje osobnih podataka.

Prikaz ostalih popusta

OCIJENI