OCIJENI

DOLIVA POMEGRANATE - inovativna Anti-Aging formula

0 pregleda/dan | Objavljeno: 04.04.2012. 17:18

Nova linija proizvoda za njegu kože iz laboratorija Dr.Theissa - D'OLIVA POMEGRANATE - na bazi maslinovog ulja i šipka. Jedinstvena kombinacija prirodnih hranjivih tvari iz ekstra djevičanskog maslinovog ulja, kao što su masne kiseline i antioksidansi, te ekstrakta šipka bogatog vitaminom C, B i E, revitalizira kožu lica i tijela, pospješuje zatezanje kože, ublažava nastanak bora i podupire tvorbu kolagena. Koža dobiva potrebnu vlagu i glatkoću, te mladenački i svjež izgled.

Liniju D'oliva Pomegranate čine:
- ŠIPAK Dnevna Njega za Učrvščivanje Kože, 50ml - anti-age formula za normalnu, suhu, zrelu kožu
- ŠIPAK Noćna Njega za Lice, 50ml - anti-age formula za normalnu, suhu, zrelu kožu
- ŠIPAK Krema za Ruke, 75ml - za ispucale, grube ruke
- ŠIPAK Gel za Tuširanje, 200ml - osvježava, hidratizira i revitalizira suhu kožu
- ŠIPAK Peeling za Tijelo, 200ml - nježno uklanja površinske, mrtve stanice kože, vraća vitalnost i zateže kožu

Šipak, mogranj, nar, granat, granat-jabuka, uličar (lat. Punica granatum) grm je ili drvo koje uspijeva u krajevima s toplijom klimom. Plod veličine jabuke je žućkasto-crvene boje. Unutar ploda nalaze se jestive, slatke i sočne sjemenke koje imaju po jednu ovalnu košticu. Bogat je fosforom, kalijem, kalcijem i željezom, a sadržava i vitamin B3 (niacin), te vitamine B1, B2, B6 i B5 (pantotensku kiselinu).
Šipak raste u cijeloj Europi, naročito na Mediteranu i u Aziji gdje vlada umjerena klima. Podrijetlom je iz Perzije i u prijevodu s latinskog znači jabuka puna koštica. Pun je antioksidanasa, vitamina A, C, i E, te ima izrazit anti-aging učinak. Nar sadrži više antioksidanata od brusnice i naranče, a jedan plod ima tri puta veći antioksidativni potencijal od crnog vina i zelenog čaja.
Znanost se tek kratko vrijeme zabavlja razotkrivanjem njegovih tajni: istražuju se nutritivni i ljekoviti sastojci ploda, soka, pa i u ulja koje se dobiva iz sjemenki. Tako je šipak nedavno proglašen super junakom među voćkama i ponovno se našao u središtu pozornosti, a ne samo radi profinjenog kiselkasto slatkog okusa, već svog doprinosa u održavanju zdravlja.

ljekarne-lipa.hr

Postavite pitanje / Zatražite ponudu

Odgovaramo u roku 24h

MojKvart.hr se obavezuje pružati zaštitu osobnih podataka korisnika u skladu sa Zakonom. Za više informacije kliknite Privatnost korisnika. Za nastavak označite kvačicom Privolu za korištenje osobnih podataka.

Prikaz ostalih popusta

OCIJENI