OCIJENI

Sajam kućnih ljubimaca i Dorwest

0 pregleda/dan | Objavljeno: 25.02.2015. 09:58

Bio Terra Vas poziva na sajam kućnih ljubimaca u West Gate-u gdje ćemo predstaviti biljne proizvode britanskog proizvođača Dorwest za pesonje i mace.
Sajam kućnih ljubimaca
Veseli nas što vas možemo pozvati na drugi po redu Sajam kućnih ljubimaca. Nakon odličnog prošlogodišnjeg, ove godine smo vam pripremili još bolji, veći i bogatiji Sajam kućnih ljubimaca koji se održava od 27.2.-1.3. u Westgateu od 9 do 21 sat.
Očekuje nas vrlo bogat program iz kojeg izdvajamo neke od točaka: u petak u 13 sati će nam vojska pokazati svoj rad sa psima. U subotu u 11 sati će na pozornici nastupiti policija sa svojim psima koji će nam pokazati vježbe napada, traženja droge i eksploziva. U nedjelju nas očekuju zabavne pseće plesne točke, mini natjecanja u spretnosti, hvatanje frizbija, modna revija i još mnogo toga.
Pripremili smo vam i veliku izložbu zmija, paukova i guštera. Posjetitelji će se moći fotografirati sa zmijama.
U subotu u 17 sati nas očekuje izbor za Glavnu Njušku Westgatea. Vlasnici pasa mogu prijaviti svojeg psa bez obzira na pasminu, ima li rodovnicu ili ne. Zatim će sa svojim psom prošetati crvenim tepihom te će ih naš žiri pogledati, pomaziti i dati im kolačić. Na kraju se biraju tri najzgodnija psa koje očekuju vrijedne nagrade
Kao zvijezda cijelog sajma naravno, udomljavanje je pasa i mačaka. Prošle smo ih godine udomili pedesetak, tako da ove godine očekujemo i veći broj sretnih udomljenja. Tim povodom u nedjelju u 16 sati će se održati revija pasa koji traže svoj dom pa pozivamo sve dobre ljude koji razmišljaju o psu ili mački da dođu i pomognu jednoj maloj dušici.
Uz bogat program i veliki izbor različitih stvari, hrane, pribora, kozmetike, krevetića za vaše ljubimce te sajamske popuste vjerujemo da ćete se odlično provesti.
Vaši ljubimci su dobrodošli!
Više o svemu možete pronaći na www.sajamljubimaca.eu

dorwest.com.hr

Postavite pitanje / Zatražite ponudu

Odgovaramo u roku 24h

MojKvart.hr se obavezuje pružati zaštitu osobnih podataka korisnika u skladu sa Zakonom. Za više informacije kliknite Privatnost korisnika. Za nastavak označite kvačicom Privolu za korištenje osobnih podataka.

Prikaz ostalih popusta

OCIJENI