OCIJENI

SILVEREX TUŠEVI

0 pregleda/dan | Objavljeno: 12.10.2011. 15:47

Sve njegove značajke najbolje ćete upoznati ako se istuširate vodom koja sadrži ionsko srebro. Ovo je jedini tuš sa srebrnim ionskim filterom u cijelom svijetu koji tijekom korištenja kontinuirano izbacuje ione srebra i pritom djeluje potpuno antibakterijski.
Srebrni filtar u tušu iznimno je izdašan i njegova trajnost procijenjena je na tri godine. Tomu pridonosi i činjenica što se u omjeru od 99,99 posto sastoji od najčistijeg srebra. Uređaj je moguće instalirati u kupaonici s vrlo malo truda, jer se jednostavno otkloni stara navojnica i ubaci novi SILVEREX TUŠ.




Ovaj prirodni antibiotik, posebice u pjenastoj kombinaciji, djelotvorno iskorjenjuje bakterije, klice i legionele koje uzrokuju problematičnu kožu i niz poznatih i nepoznatih bolesti. To je proizvod kojeg bi svatko morao imati, još i više, ako spadate u skupinu djece i odraslih sa oslabljenim imunitetom.

Zato bi ga, prema postojećim medicinskim rezultatima, trebale koristiti osobe sa suhom i oštećenom kosom, ušima ili perutavim vlasištem te oštećenom kožom. Također, tuširanje ionskim srebrom dobro će činiti onima koji su izloženi zagađenom zraku i prašini, a od velike pomoći može biti i bebama kod kojih pelene uzrokuju osip.



Estetska funkcija tuširanja SILVEREX TUŠEM nije zanemariva jer postoje naznake kako se ovakvim tuširanjem poboljšava učinak kozmetike. Posebno sretni bit će oni koji velik dio svog života provode pokušavajući se riješiti zadaha iz usta, neugodnog mirisa nogu, pazuha i onih kojima je oralna higijena od velike važnosti. Muškarci čiju kožu iritira proces brijanja također bi se trebali tuširati SILVEREX TUŠEM.

Svoju kožu možete održavati čistom i mekom samo se tuširajući srebrnom vodom koja je predodređena za vrhunski užitak. Tuširanje je proces u kojem većina ljudi uživa jer, u prvom redu, donosi osjećaj opuštanja i lepršavosti. Upravo ovi nježni mlazovi omogućuju još blaži osjećaj pri tuširanju, istovremeno pružajući privid masaže i čvrstine u tijelu.

Upotreba šampona, regeneratora, krema, agresivnih sredstva za čišćenje i pranje kao što su omekšivači i sredstva protiv kamenca, sada je drastično reducirana.
To, pored ekonomske uštede, predstavlja i važan aspekt u domeni zaštite okoliša.

SILVEREX TUŠEVI služe temeljnom osjećaju ugode u vlastitom domu, no isto su tako prilagođeni upotrebi u wellnesima i fitness centrima. Osim blagodati koje nudi tijelu, ovaj tuš također odstranjuje i mrlje od vode na podu kupaonice, u odvodima, kadama i WC-školjkama te dezinficira iste površine

Poanta njegova djelovanja je u odstranjivanju klora, koji je dokazano štetan kod velikog broja stanovništva. Voda se u današnje moderno vrijeme redovno sterilizira klorom koji, u reakciji sa sredstvima za čišćenje u kućanstvu proizvodi karcinogen zvan "kloroform". Zato klor jednostavno treba odstraniti.

Postavite pitanje / Zatražite ponudu

Odgovaramo u roku 24h

MojKvart.hr se obavezuje pružati zaštitu osobnih podataka korisnika u skladu sa Zakonom. Za više informacije kliknite Privatnost korisnika. Za nastavak označite kvačicom Privolu za korištenje osobnih podataka.

Prikaz ostalih popusta

OCIJENI