OCIJENI

Medne mješavine - Radovan Petrović

0 pregleda/dan | Objavljeno: 22.03.2013. 00:00

Med za podizanje prirodnog imuniteta

Mješavina se prvenstveno koristi kao preventivno sredstvo kod jece i odraslih sa stalnim ili učestalim smetnjama pri disanju, sklonosti alergijama i prehladama. Preporuča se i osobama koje su izložene čestom ili stalnom stresu i većim fizičkim naporima (rad, sport i slično). Vrlo je djelotvoran kao sredstvo za poboljšanje krvne slike, povećanje dječjeg apetita i pospješivanja dječjeg razvoja. Naročito se preporučava poslije teških operativnih zahvata kako bi se organizam što prije vratio u dobro stanje. Velika količina cvjetnog praha koji sadrži sve vrste vitamina, bjelančevine, aminokiseline, razne nezime, ugljikohidrate i minerale djeluje stimulativno na organizam te potiče njegov razvoj, samoobranu i obnavljanje. Velika prednost ove mješavine je što se svi njeni sastojci u organizmu vežu prirodnim putem, kao kod svakodnevne prehrane, te stoga djeluje izuzetno učinkovito. Med za podizanje prirodnog imuniteta se može uzimati neograničeno dugo.

Mad sa dodatkom

Kombinacija prirodne vitaminske baze i velike koncentracije ekstrahiranog propolisa čini med sa dodatkom nasloženijom mješavinom i po sastanu i po djelovanju. Koriste je već oboljele osobe sa čestim upalnim procesima i dugotrajnim padom imuniteta. Preporuča se djeci i odraslima kod kroničnih upala grla, upala urotrakta, plućnih oboljenja, teških respiratornih infekcija i slično. Mješavina pomaže podizanju imuniteta, a u kombinaciji s liječničkom terapijom daje izuzetne rezultate.

Med sa dodatkom 2

Koristi se u izuzetno teškim slučajevima pada imuniteta i upalnih procesa kao što su cirozno stanje jetre, teške upale pluća, dugotrajni uroinfekti, maligne bolesti sl. U kombinaciji s liječničkom terapijom mješavina daje izuzetno dobre rezultate. Ova mješavina sadrži najveću koncentraciju vitaminske baze cvjetnog praha kao i najveću dopuštenu koncentraciju ekstrahiranog propolisa.

Med za dijabetičare

Na brojne zahtjeve korisnika stvorena je mješavina za podizanje imuniteta kod dijabetičara. Kao što je poznato uslijed reducirane prehrane njihovom organizmu nedostaju tvari važne za imunitet. Mješavina se sastoji od nadomjestka za med i vitaminske baze cvjetnog praha (za koji je dokazano da vrlo povoljno djeluje na smanjenje razine šećera u krvi), raznih minerala, prirodnih enzima i aminokiselina. Mješavina se može uzimati u kombinaciji s tinkturom od propolisa.
Med za dijabetičare sa dodatkom

Mješavina je prilagođena oboljelima od šećerne bolesti sa težim padom imuniteta ili upalnim procesima, a sastavom i djelovanjem identična je medu sa dodatkom.

Med za alergiju

Korištenjem mješavine postiže se učinak prirodne hiposenzibilizacije jer njenom razgradnjom organizam na prirodan način nadoknađuje manjak tvari potrebnih za normalno funkcioniranje imunološkog sustava. Mješavina je vrlo djelotvorna anaročito kod djece. Ako sus alergijske smetnje vezane za određeno razdoblje u godini, korištenje mješavine treba započeti dva do tri mjeseca prije očekivanog nastupa regoba i nastaviti tijekom tog razdoblja. Osobe koje tegobe imaju tijekom cijele godine mješavinu trebaju korisititi kroz dulji vremenski period. Ukoliko se kao simptom pojavljuje otečenost sluznice nosa ili očiju, preporučamo koriptenje žute kreme koja se u tankom sloju nanosi na iritiranu površinu.

Med za bronhitis

Mješavina je namijenjena podizanju imuniteta koji je kod oboljelih od bronhitisa uvijek narušen uz istovremeno pospiješivanje izvlačenja i izbacivanja naslaga sekreta i sluzi. Korištenjem mješavine tijekom tri do šest mjeseci smetnje kod djece u potpunosti nestaju (manja djeca koja ne znaju iskašljavati sekret izbace povremenim povraćanjem i mekanom stolicom), dok se kod starijih osoba tegobe bitno ublažavaju.

Med za kašalj

Primjenjuje se kod akutnih, a također je vrlo djelotvoran i kod kroničnih slučajeva. Pospješuje izbacivanje skreta, samnjuje nadražaj na kašalj, vlaži sluznicu i podiže imunitet. Preporuča se pušačima, kako bivšim

www.bio-terra.net/content/view/27/42/lang,hr/

Postavite pitanje / Zatražite ponudu

Odgovaramo u roku 24h

MojKvart.hr se obavezuje pružati zaštitu osobnih podataka korisnika u skladu sa Zakonom. Za više informacije kliknite Privatnost korisnika. Za nastavak označite kvačicom Privolu za korištenje osobnih podataka.

Prikaz ostalih popusta

OCIJENI