OCIJENI

Komorač biljno ulje, bio terra, Stara Vlaška 7, Zagreb

0 pregleda/dan | Objavljeno: 13.06.2014. 00:00

ORGANSKO ULJE KOMORAĈA 100ml
- Stimulira proizvodnju estrogena i regulira funkciju hormona
- Ublažava simptome menopauze i PMS- a
- Regulira neredovite i bolne menstruacije
- Daje osjećaj sitosti i djeluje kao diuretik
- Pomažu u gubljenju viška kilograma i celulita
- Pomaže detoksikaciju jetre i slezene
- Pomaže kod nadutosti, mučnine, probavnih smetnje i zatvora
JEDNO OD NAJBOLJIH ULJA ZA ŽENE Ulje komorača sadrži prirodne fitoestrogene i tako podiže razinu estrogena u ženskom organizmu te regulira funkciju hormona. Ulje komorača se osobito preporuča za žene u vrijeme menopauze. Ublažava valunge,noćno znojenje, tjeskobu, ubrzani rad srca, nervozu, nesanicu, dekocentraciju . Regulira neredovite menstrualne cikluse. Smanjuje menstrualne bolove, koje uzrokuje nagli pad estrogena i kontrakcije maternice.
PRIRODNA POMOĆ KOD MRŠAVLJENJA I SMANJIVANJA CELULITA Ulje komorača daje osjećaj sitosti , potiče probavu i metabolizam . Djeluje kao diuretik i eliminira prekomjernu tekućinu iz tijela. To potiče limfnu drenažu i pomaže u detoksikaciji organizma .Neka od zanimljivih istraţivanja pokazuju da ulje komorača povećava grudi kod žena i pomaže u proizvodnji majčinog mlijeka ( aktivno pomaže za poticanje stvaranja estrogena u tijelu žene). Protresti prije uporabe Upotreba: Čajna žličica ujutro prije jela, isplahnite vodom.

shop.bioterra.hr

Postavite pitanje / Zatražite ponudu

Odgovaramo u roku 24h

MojKvart.hr se obavezuje pružati zaštitu osobnih podataka korisnika u skladu sa Zakonom. Za više informacije kliknite Privatnost korisnika. Za nastavak označite kvačicom Privolu za korištenje osobnih podataka.

Prikaz ostalih popusta

OCIJENI