OCIJENI

Jodis 250ml, Jod za smanjenu funkciju štitnjače

0 pregleda/dan | Objavljeno: 28.02.2014. 14:10

Jodis, proizvod na bazi joda možete kupiti u Bio terri, Stara Vlaška 7, Zagreb
Jodis je jedinstveni proizvod u svijetu, patentiranog koncentrata joda koji ima mnoga svojstva pogodna za ljudsko zdravlje i probleme koji nastaju nedostatkom joda u organizmu.

Jodis je stabilan i biološki aktivan oblik joda. Upravo zbog toga ovaj dodatak prehrani jedinstveno je rješenje za probleme koji nastaju zbog nedostatka joda u organizmu.
Preporuča ga se uzimati svakodnevno, a prema dobnim skupinama. Namijenjen je osobama sa smanjenom funkcijom štitnjače (hipotireoza), a posebno se preporuča trudnicama i dojiljama zbog više od 60% povećane potrebe za unosom joda u odnosu na ostalu populaciju.


Jodis ima jako antiseptičko djelovanje, a svojim svojstvima pomaže održanju zdrave trudnoće i razvoju fetusa. Doprinosi normalnom radu štitnjače i sintezi njezinih hormona, pomaže boljoj koncentraciji u djece i održava kožu zdravom. Lako se dozira i siguran je za djecu i trudnice. Jodis je bez boje, okusa i mirisa i lako je apsorbljiv.
Jodis pozitivno djeluje na loše raspoloženje, depresiju, zaboravljivost, kronični umor, slabost i tremor. Nema nuspojava, lako se miješa s hranom i pićem i ne mijenja svoja svojstva termičkom obradom.
Jedna čajna žličica Jodisa (ili do oznake na mjerici = 5ml) zadovoljava dnevnu potrebu za jodom (RDA=150µg).

shop.bioterra.hr

Postavite pitanje / Zatražite ponudu

Odgovaramo u roku 24h

MojKvart.hr se obavezuje pružati zaštitu osobnih podataka korisnika u skladu sa Zakonom. Za više informacije kliknite Privatnost korisnika. Za nastavak označite kvačicom Privolu za korištenje osobnih podataka.

Prikaz ostalih popusta

OCIJENI