OCIJENI

Bachove kapi, cvjetne esencije 5 flowers možete naći u bio terri, Vlaška 7, Zagreb

0 pregleda/dan | Objavljeno: 29.08.2014. 10:44

Dr. Edward Bach je za pomoć u hitnim slučajevima koristio pet cvjetnih sastojaka, a ta kombinacija koja je i danas u upotrebi, mnogima je poznata pod nazivom “rescue remedy”. Dr. Bach ovaj je "pripravak za hitnoće", tako kaže priča, prvi put koristio tridesetih godina prošlog stoljeća kad je ribaru spašenom od brodoloma, nakon što je u nesvijesti izvučen na obalu, njime navlažio usne, nakapao ga iza ušiju i na zglobove ruku, nakon čega se muškarac za kojeg se činilo da mu nema spasa – osvijestio. Kapi i sprej pripremljeni po originalnoj Bachovoj recepturi, najčešće se uzimaju u stresnim situacijama, primjerice prije razgovora za posao, polaganja ispita, javnih nastupa, nakon svađa, nesreća, u slučajevima uznemirenosti,
zabrinutosti, tjeskobe, napetosti ...

"5 flower Bachove cvjetne esencije" dostupne su u pakiranju od 10 i 30 ml. Dvije do četiri kapi
nakapa se izravno na jezik ili u vodu i pije u malim gutljajima svakih 5 minuta dok se osoba ne
smiri. Za jednostavniju primjenu tu je i sprej u pakiranju od 25 ml. Da bi dobili jednu dozu potrebno je dva puta pritisnuti raspršivač izravno u usta svakih 5 minuta dok se postigne željena smirenost. Mnogima će od koristi biti informacija da preparati ne sadrže gluten.

Bachovi preparati koriste se i za pomoć životinjama u slučajevima kao što su preseljenje, promjena vlasnika ili navika, kod
strahova, opsesivnog ponašanja kad se životinja primjerice previše čisti, dominantnog ponašanja, ako je životinja bila zlostavljana ili je doživjela neku traumu. Cvjetne esencije pomažu i biljkama nakon presađivanja, rezanja listova, kad nisu zalivene na vrijeme..., što se često ističe kao protuargument tvrdnjama da Bachove cvjetne esencije imaju placebo učinak.
Bachove kapi su potpuno prirodne, njima se ne može predozirati, ne stvaraju ovisnost, nema kontraindikacija za njihovu upotrebu, te se mogu koristiti s lijekovima i drugim vrstama terapije. Djeluju na uspostavljanje emotivne ravnoteže, stavljajući naglasak na jednostavnost, nepostojanje rizika i ne toksičnost. Bachove kapi ne tretiraju direktno niti jednu bolest, simptom ili fizičku nelagodu. Nisu lijek i ne zamjenjuju medicinsku terapiju koju je prepisao liječnik.

shop.bioterra.hr

Postavite pitanje / Zatražite ponudu

Odgovaramo u roku 24h

MojKvart.hr se obavezuje pružati zaštitu osobnih podataka korisnika u skladu sa Zakonom. Za više informacije kliknite Privatnost korisnika. Za nastavak označite kvačicom Privolu za korištenje osobnih podataka.

Prikaz ostalih popusta

OCIJENI