MojKvart.hr koristi kolačiće („cookie“) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda MojKvart.hr stranice slažete se sa korištenjem kolačića. Više informacija   zatvori obavijest

DENI IZRADA NAMJEŠTAJA PO MJERI,KUHINJE,UGRADBENI ORMARI,KLIZNA VRATA,PREGRADBENE STIJENE,DNEVNE,SPAVAĆE,DJEČJE SOBE,KOMODE,KREVETI,KUPAONE,HODNICI,PREDSOBLJA.

Kneza Domagoja 19, 44010 Sisak

Vaš je dom vaše kraljevstvo

UGRADNJA LED RASVJETE

Ugradnjom led rasvjete bilo u kuhinji,kupaoni,ormarima, dnevnoj sobi ne samo da smo postižemo korisnost i funkcionalnost nego je i energetski učinkovito.

Sa takvom vrstom rasvjete postižemo da sa istim intezitetom svjetlosti u odnosu na klasična rasvjetna tijela sa žarnom niti štedimo i do pet puta manje električne energije a isto tako i do pet puta manje proizvodi toplinsku energiju.

Led rasvjeta je praktična za montažu te ne iziskuje nikakve veće zahtjeve jer se led diode nalaze na traci širine 1 cm na kojoj je samoljepljiva traka.

Pošto svaka rasvjeta ima daljinski upravljač imamo mogućnost podešavanja boja i to više od šesnaest vrsta te odabira jačine svijetlosti kao i brzinu izmjenjivanja boja ili jednostavno čistu bijelu boju.

Znači jednostavno iz svojega naslonjača možete upaliti i regulirati rasvjetu te si stvoriti ambijent za opuštanje.

Za više informacija: www.deni-namjestaj.com/led rasvjeta ili http://namjestaj-deni.hr/project/led-rasvjeta/