MojKvart.hr koristi kolačiće („cookie“) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda MojKvart.hr stranice slažete se sa korištenjem kolačića. Više informacija   zatvori obavijest

USTANOVA VLAMAL - OBRAZOVANJE ODRASLIH, AUTOŠKOLA

Fiumara 13 /I, 51000 Rijeka

Stjecanje srednje stručne spreme, prekvalifikacija, doškolovanje, osposobljavanje, usavršavanje, strani jezici, operateri, rukovatelji

Adresa: Fiumara 13 /I
51000 Rijeka
Telefon:
051/212 082 051/212 ... - klikni za broj
Mobitel:
Fax:
Nazovi tel:
Nazovi mob:
Email: Kontaktirajte nas
Web: http://www.vlamal.hr
Radno vrijeme: pon: 08.00-20.30
sub: 08.00-13.00
Djelatnosti: Obrazovanje, seminari, treninzi, coaching
Autoškola, auto škola
Građevinska poduzeća i obrti
Škola stranih jezika
Srednja škola
Prijevoz putnika
Intelektualne usluge
Transport, otpremništvo, skladištenje, špedicija
Ključne riječi: stručno usavršavanje instruktor vožnje poslovna tajnica tajnik tehničar cestovnog prometa vozač cestovnih motornih vozila građevinski arhitektonski tehničar zidar tesar krovopokrivač doškolovanje prekvalifikacija program stručnog osposobljavanja rukovatelj osposobljavanje za poslove stjecanje niže stručne spreme strani jezici
Recite da ste oglas vidjeli na mojkvart.hr

O nama

Ustanova za obrazovanje odraslih - Vlamal osnovana je 1997. godine kao prva privatna Ustanova za obrazovanje odraslih u Rijeci.
Dugogodišnjim radom, iskustvom i stručnim kadrom te postignutim rezultatima, postali smo važan čimbenik obrazovanja odraslih vezano uz gospodarstvo Primorsko - goranske županije ali i šire.

Vlamal d.o.o. je privatno poduzeće u čijem sastavu posluje i auto-škola, gdje se vrši obuka kandidata za vozače A1, A2, A,B, C1, C,C, E i D kategorije. Zahvaljujući iskustvu i predanom i timskom radu naših djelatnika uspješno osposobljavamo polaznike za samostalnu i defanzivnu vožnju za vrijeme obuke i nakon položenog ispita iz upravljanja motornim vozilom.

Ustanova Vlamal i Vlamal autoškola u Rijeci Vam jamči:


nastavu,sadržaje nastave,edukativnu nastavu i dugogodišnje iskustvo predavača u trajanju od 30 sati u moderno opremljenim kabinetima i učionicama. U svim učionicama nastava se izvodi na računalima, svakom polazniku dostupan internet, mogućnost slobodnog surfanja.

obuku kroz praktičnu nastavu na poligonu i u vožnji od strane mladih ali iskusnih instruktora, u trajanju od 35 sati a time jamčimo i uspjeh kandidata na ispitu!


Vlamal je počeo sa radom 1996.godine a Ustanova za obrazovanje odraslih - Vlamal počela je sa edukacijom 1997. godine kao prva privatna Ustanova na riječkom području.
Dugogodišnjim radom, na edukaciji sa polaznicima kod stjecanja srednje stručne sp...

Pročitaj cijeli tekst

Ponude i popusti ovog subjekta

Kontaktirajte nas

Telefon:
051/212 082 051/212 ... - klikni za broj
Mobitel:
Fax:
Nazovi tel:
Nazovi mob: